NUNSPEET – De leden van Kleindierensportvereniging ‘Ons Ideaal’ organiseren zaterdag 18 februari hun jaarlijkse Veluwemeershow weer bij tuincentrum GroenRijk in Nunspeet.


Vele liefhebbers van kleindieren uit de wijde regio komen naar Nunspeet om hun dieren te laten keuren en wellicht een prijs in de wacht te slepen. We verwachten weer vele konijnen in allerlei soorten en maten. Van het kleinste ras tot het grootste en alles wat daar tussenin zit in diverse kleuren en variëteiten.

De ingezonden hoenders en dwerghoenders zullen weer een gezellig gekakel tussen de kooien ten gehore brengen. Ook zijn er weer cavia’s op de show, in grote verscheidenheid van vorm, kleur en beharing. Ten slotte zijn er nog de prachtige oorspronkelijke duifjes te bewonderen. Kortom er is genoeg te zien voor de echte dierenliefhebber. Kom je dus verwonderen bij uw lokale tuincentrum over alles wat deze liefhebberij te bieden heeft.

Jong en oud is hartelijk welkom bij tuincentrum GroenRijk die een groot deel van hun verkoopruimte ter beschikking hebben gesteld aan de Waterweg 56 te Nunspeet. De show is vrij toegankelijk van 9.00. uur tot 16.00 uur.