NUNSPEET - Fennita (41) uit Nunspeet is de winnaar van 73.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ die zondagavond werd uitgezonden. Nadat Fennita alle kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Fennita was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 8072 uitgenodigd in de studio.


Fennita is getrouwd en heeft een dochter. In het dagelijks leven werkt ze als projectleider groenvoorziening. Ze is samen met haar vriendin Inge aanwezig in de studio. Fennita is al vijf jaar deelnemer van de Postcode Loterij, maar had totaal niet verwacht dat ze een keer in de finale van Miljoenenjacht zou staan. Ze reageert blij: "Met het gewonnen geldbedrag ga ik reizen. Ik heb al langer de wens om een verre reis te maken naar bijvoorbeeld Canada of Nieuw-Zeeland."

Twee winnaars
Naast Fennita uit Nunspeet viel er nog een inwoner uit Nunspeet in de prijzen. Corrie (78) uit Nunspeet wint de inhoud van koffer 4 nadat Leon uit Muntendam deze prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek achter de desk. In deze koffer zit een reis naar Boston t.w.v. 10.000 euro inclusief 1.000 euro zakgeld. Corrie is nog nooit in de Verenigde Staten geweest en reageert blij: ‘’Super bedankt, hier ga ik veel plezier van hebben samen met mijn man!''