NUNSPEET - Van 17 t/m 25 september 2021 is de Nationale Sportweek. In deze week wil Team Nunspeet Beweegt zo veel mogelijk mensen aan het sporten en bewegen krijgen op een manier die bij hem of haar past. Sportclubs spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor mensen van jong tot oud. Er zijn diverse mogelijkheden om proeflessen te volgen en daarnaast worden vanuit Nunspeet Beweegt diverse activiteiten georganiseerd.

Vrijdag 17 september starten we met clinics rolstoelbasketbal door stichting BEN en paralympisch atleet Paul Toes. Na het succes in het rolstoelbasketbal bij de vrouwen op de Paralympische Spelen laten we de jeugd van Nunspeet ervaren hoe het is om te sporten in een rolstoel. Maandagavond is de webinar Positief Coachen voor bestuursleden, trainers, vrijwilligers en betrokken ouders. Hoe kunnen we onze jonge sporters effectief begeleiden, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen, minder snel afhaken en de sport leuk blijven vinden!

Donderdag 23 september staat in het teken van de senioren. Tijdens de Leefstijlmarkt zijn diverse partijen aanwezig die advies kunnen geven over fit en vitaal ouder worden. Verder verzorgen Taekwon-Do School Martowirono en MHC Nunspeet sportclinics voor het basisonderwijs.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Nunspeet Beweegt: www.nunspeetbeweegt.nl

.