HARDERWIJK - Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april wordt in Harderwijk het PassionPaasevent georganiseerd! Een belevenistheater door het centrum van Harderwijk met een Passion. Tijdens dit event lopen oud en nieuw door elkaar. We lopen een stukje op met het verlichte kruis en ervaren de kruisiging en de opstanding. Bij de Passion worden mooie Nederlandstalige popsongs gezongen die emoties die we allemaal kenen in ons leven zal versterken.


Voor de Passion zijn we nog op zoek naar 2 solisten voor de rollen van Jezus en Judas. Wil jij deze uitdaging aangaan? We zoeken amateur-zangers met een flink bereik van hoog naar laag, die willen shinen in het "PassionPaasevent Harderwijk" op 31 maart en 1 april 2023.

Wat vragen wij van jou?

• Dat je het repertoire thuis zelf instudeert.

• Dat je in ieder geval beschikbaar bent op de bovenstaande data ... én een aantal andere data waarop we gaan repeteren met koor en collega-solisten.

Het repertoire is Nederlandstalig; een mooie selectie uit de afgelopen jaargangen van The Passion op tv. Wij hebben daar arrangementen op gemaakt voor solisten én een meerstemmig koor.

Ben of ken jij iemand die één van deze hoofdrollen kan vervullen? Stuur dan, voor 10 februari, een mail naar auditie@passionpaasevent.nl. Wij sturen je de informatie toe, die je nodig hebt om digitaal auditie te doen.

Daarnaast zijn er nog veel meer taken die verdeeld moeten worden, naast acteurs en theaterspelers die graag willen meespelen in een rol (met of zonder tekst) of figuranten, moet er veel opgebouwd en afgebouwd worden, ook op de dagen zelf hebben we vele handen nodig. Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van dit enorme evenement? Meld je dan aan via www.passionpaasevent.nl, hier kun je ook nog meer informatie vinden.