NUNSPEET - Om de lokale ondernemers te steunen is er onder de naam SOS Nunspeet een actieweek georganiseerd.


RTV Nunspeet trapt komende zaterdagmiddag om 12.00 uur deze actieweek af met een live te volgen programma met muziek, informatie en aandacht voor de spontane acties in Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten. De opbrengst van de actieweek wordt gestort in een fonds, waaruit noodlijdende ondernemers financieel geholpen kunnen worden. Tijdens de live-uitzending komen diverse ondernemers en anderen aan het woord om te de luisteraars uit te leggen wat de coronacrisis voor hen betekent.

Er zijn diverse acties vanuit ondernemers. Ook is er een veiling waarop geboden kan worden op bijvoorbeeld een elektrische fiets, een leren hoekbank, een jaar lang naar de kapper voor mannen en vrouwen, 100 bollen ijs voor 1 persoon (tegoedbonnen), schilderijen van Daphne van Beuningen, een dinercheque, Esther Poorter vanuit Hulshorst verkoopt soep waarvan een deel naar de actie gaat en nog veel meer.

Op de website sosnunspeet.nl is meer informatie te vinden over de actie.

SOS Nunspeet is een initiatief van ondernemersverenigingen Nunspeet en Elspeet, Bedrijvenkring Nunspeet, Lions Club, Nunspeet, Rotary Club Nunspeet, Tafelronde 156 Nunspeet, Nunspeet uit de kunst en RTV Nunspeet.