HARDERWIJK - Het is een ziekte met ingrijpende gevolgen: Kanker. In samenwerking met Borstkanker Vereniging Nederland, stichting De Maretak Veluwe en Inloophuis Passie organiseert ziekenhuis St Jansdal een verwenochtend op woensdag 14 februari 2024. Dit gebeurt om (ex)kankerpatiënten extra te verwennen. De verwenochtend vindt plaats in de Dageraitzaal van het ziekenhuis, locatie Harderwijk, van 9.30 uur tot ongeveer 12.30 uur.

Workshops en meer

Bezoekers van de verwenochtend kunnen deelnemen aan diverse workshops, zoals een massage, een schoonheidsbehandeling, haarverzorging of hand- en voetverzorging. Ook een huid- en oedeemtherapeut is aanwezig.

Tijdens de behandelingen krijgen de deelnemers veel tips mee voor thuis. De workshopleiders werken belangeloos aan deze ochtend mee. Tussendoor is er de gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen.

Aanmelden van groot belang

Meer informatie is verkrijgbaar via de mammacareverpleegkundige van ziekenhuis St Jansdal: 0341-463981. De ochtend is in eerste instantie bedoeld voor patiënten die de afgelopen drie jaar geconfronteerd zijn geweest met de ziekte.

Tijdig aanmelden voor de Valentijnverwenochtend is belangrijk. Dit vanwege het beperkte aantal plaatsen. Aanmelden kan via:

www.stjansdal.nl/voorlichting

.