NUNSPEET - Well-Fair is gestart met de bouw van hun nieuwe inspiratieshowrooms. De Nunspeetse specialist in zit- en slaapcomfort wil met o.a. hoog-laagbedden, seniorenbanken en sta-opstoelen voornamelijk senioren helpen om langer zelfstandig te blijven en comfortabel ouder te worden. Het compleet nieuwe assortiment wordt opgesteld in diverse inspiratieruimtes en -hoeken, verdeeld over 2 verdiepingen van beide 140 m2. Hiermee krijgt Well-Fair de grootste showroom voor 50-plussers.

100% make-over
Het verbouwen van de oude showrooms aan de Elspeterweg is inmiddels begonnen. Op deze plek verrijzen straks de nieuwe showrooms van Well-Fair, die in mei en juni dit jaar feestelijk worden geopend. Tot die tijd blijft Well-Fair gewoon open voor klanten in de tijdelijke showroom. Geert Bronkhorst, marketingmanager van Well-Fair, vertelt: “Het worden compleet nieuwe inspiratieshowrooms, een 100% make-over met een nieuw assortiment. Mensen kunnen hier het totaalplaatje van slapen, zitten en wellness beleven en ervaren.”

Al 30 jaar relatief onbekend
Well-Fair werd in 1992 opgericht. Het bedrijf is begonnen in wollen dekbedden en ontwikkelde zich steeds meer tot specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden.. Ondanks de beperkte naamsbekendheid in de regio, weet de doelgroep Well-Fair goed te vinden. Het bedrijf is zeer bekend onder 50- en 60-plussers.

Geert Bronkhorst: “In plaats van te investeren in grote marketingcampagnes, zetten wij in op maatwerk en kwaliteit. Onze klanten slapen en zitten écht beter, hebben meer energie en halen meer uit hun dag. Daar praten ze vervolgens over met anderen. In mijn omgeving is men vaak verbaasd als ik vertel hoeveel mensen we per dag blij maken. Ons ervaren team van 14 adviseurs bezoekt dagelijks tientallen mensen voor persoonlijk advies over de juiste ondersteuning, comfort en gemakken bij het zitten en slapen. Drie vrachtwagens met bezorgteams helpen de producten te installeren en af te stellen. De klant kan ook altijd bij ons terecht met vragen of klachten. We stellen alles in het werk om mensen te helpen langer fit en zelfstandig te blijven.”

Feestelijke openingsdagen
Well-Fair contracteerde uitsluitend lokale bedrijven voor het verbouwen van de oude showrooms en de bouw van de nieuwe showrooms. Samen werken zij toe naar de oplevering, nog vóór komende zomer. Op de vraag of er ook een ‘Grand Opening’ zal plaatsvinden, antwoordt Bronkhorst: “Jazeker, we willen dit heuglijke moment met iedereen vieren. Vanwege de verwachte belangstelling wordt het openingsfeest verspreid over meerdere dagen. Relaties krijgen de primeur: zij worden uitgenodigd voor feestelijke openingsdagen van 10 t/m 13 mei. Op 2 en 3 juni staan de deuren open voor alle geïnteresseerden. Het programma kunnen we nog niet verklappen, maar dat het een feestelijke opening zal worden, dat staat vast. We kijken er hoe dan ook naar uit om iedereen hier te verwelkomen.”