NUNSPEET - VV Nunspeet heeft bij de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen ook de eerste zege van het seizoen weten binnen te halen. Een week na de puntendeling tegen KHC wist de ploeg van Lucas Hoekman met 2-0 te zegevieren tegen SDV Barneveld.

Een mooie opsteker, want de Barneveldse formatie is de laatste jaren regelmatig een "angstgegner" gebleken voor de geelblauwen. Zo niet deze zaterdag want Nunspeet was de betere ploeg en wist al voor rust het verschil te maken. Na een ruim half uur wist Vincent Huisman keeper van de Streek voor de eerste maal te passeren en twee minuten later werd die score verdubbeld door een mooi hakje van Melle van der Woude.

SDV Barneveld probeerde na rust de bakens te verzetten maar de solide verdediging hield de controle en keeper Niebeek kwam dan ook niet in de problemen.

Komende zaterdag gaat Nunspeet op bezoek bij CSV Apeldoorn dat zijn eerste twee wedstrijden wist te winnen.