NUNSPEET - Voor het 4e jaar op rij organiseert VV Nunspeet in de zomervakantie de Clubvoetbaldagen voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Dit jaar is de 3-daagse van 18 t/m 20 juli en kunnen er maximaal 96 jongens en meiden aan mee doen. Dat is een record.

De fanatieke voetballers krijgen twee keer per dag twee uur training door enthousiaste trainers. Tussen de middag genieten ze van een lekkere lunch en is er ruimte om te ontspannen tijdens de penaltybokaal, bingo of shoot-out competitie. Voor het all-in bedrag van €130,00 krijgen ze niet alleen training en een lunch, maar ook een volledig tenue, oorkonde en maken dagelijks kans op veel prijzen.

VV Nunspeet is de enige club in de regio die aan de Clubvoetbaldagen meedoet. “Al jaren organiseren we met veel plezier de 3-daagse. En dat enthousiasme zien we terug in het aantal aanmeldingen”, zegt coördinator Peter de Valk. “Elk jaar verbeteren we het kamp en is het steeds sneller vol. De deelnemers komen niet alleen van VV Nunspeet, maar uit de hele regio. Dat is ook direct de kracht van de Clubvoetbaldagen en voor ons een kans om de club extra op de kaart te zetten”.

Peter de Valk probeert het succes te verklaren. “Als staf proberen wij er ten eerste hele leuke dagen van te maken. Er is veel ruimte voor plezier en het is niet alleen voetbal. Daarnaast hebben wij de begeleiding goed op orde door onze jarenlange ervaring. Zo kunnen we net dat beetje meer doen”.

Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar voor de 3-daagse in de zomervakantie. Inschrijven kan nu nog via de website van Clubvoetbaldagen (https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-vvnunspeet/.)