NUNSPEET - VV Nunspeet heeft zich na twee groepswedstrijden reeds geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB-Beker. Zaterdag won de ploeg van trainer Lucas Hoekman met liefst 6-0 van SV Epe. Vincent Huisman was met vijf treffers de grote man bij de geel-blauwen.


Precies 37 minuten hield SV Epe stand en in die tijd hadden de gasten al een levensgrote kans gemist door op de kruising te schieten. Toen Vincent Huisman zijn eerste had gemaakt deed hij er voor rust nog eentje bij en ging Nunspeet met een 2-0 voorsprong rusten.

Voor zover nog niet beslist was dat het na rust wel heel snel. Binnen tien minuten scoorde Huisman nog driemaal en tussendoor deed ook Emiel Goud nog een duit in het zakje om vervolgens het duel gecontroleerd uit te spelen. VV Nunspeet sluit zaterdag de groepsfase van het bekertoernooi af met een uitwedstrijd bij het eveneens al geplaatste ASV Dronten.

VV Hulshorst
Ook VV Hulshorst deed goede zaken in de beker. Na het gelijke spel bij SEH (2-2) won de ploeg in eigen huis met liefst 5-0 van Noord Veluwse Boys. Komende zaterdag ontvangt men Zwart Wit '63 om plaatsing voor de volgende ronde af te dwingen.