WIERDEN - Nadat VV Nunspeet en SVZW drie weken terug in competitieverband de punten nog deelden is de ploeg van Lucas Hoekman in het bekertoernooi hard onderuit gegaan in Wierden.

Met name na de rust lieten de geel-blauwen zich afbluffen door SVZW. Kort voor de rust had VV Nunspeet immers nog een voorsprong genomen via Jonathan van 't Hof die ditmaal in de basis mocht starten. In de blessuretijd van de eerste helft werd het gelijk door Yessin Maskoul.

De 1-1 bleef tot halverwege de tweede helft staan tot Maskoul zijn tweede van de middag maakte. Nunspeet ging hierna ten aanval op zoek naar de gelijkmaker, maar de thuisploeg profiteerde optimaal van de ontstane ruimte en via twee treffers van Frank Smit en een doelpunt van Bas ter Hogt plaatste de Wierdense ploeg zich voor de volgende bekerronde: 5-1.