VEENENDAAL - VV Nunspeet heeft afgelopen zaterdag eindelijk weer eens een broodnodige zege behaald. In de uitwedstrijd bij De Merino's zat het venijn 'm in de staart.

Beide ploegen hielden elkaar iets meer dan een uur in evenwicht. Onder herfstachtige omstandigheden waren de kansen schaars en de 0-0 ruststand dan ook terecht.

In de 66e minuut wist de thuisploeg na een corner een voorsprong te nemen via Jos Henken. De Merino's wilde hierna achterover leunen om de voorsprong te verdedigen, maar de druk van de geel-blauwen werd steeds groter. Tien minuten voor tijd wist Lars ten Dolle de verdiende gelijkmaker tegen de touwen te koppen. In de slotminuut kreeg VV Nunspeet zelfs de volle buit toen Dominique van der Grift werd neergehaald en Marnix Tissingh koelbloedig bleek vanaf elf meter: 1-2.