NUNSPEET - VV Nunspeet is in de thuiswedstrijd tegen SDC Putten schlemielig onderuit gegaan. Een eigen doelpunt vlak voor tijd nekte de geel-blauwen: 1-2.

De start was voor de thuisploeg voortvarend toen Emiel Goud al na vier minuten profiteerde van een fout van de keeper van SDC Putten. Goud had even later ook de 2-0 op zijn schoen, maar nu wist de doelman wel knap te keren.

Na de rust was het duel in evenwicht en een kwartier voor tijd was de stand dat ook toen Giovanni Hiwat een vrije trap in de kruising schoot. Het duel leek hierna op een puntendeling te eindigen, maar vlak voor tijd ging het alsnog fout voor de Nunspeters toen een voorzet van rechts ongelukkig door Enes Keklikoglu achter zijn eigen doelman Niebeek werd gewerkt.

Met drie punten uit vier duels houdt VV Nunspeet nog maar twee ploegen onder zich in 1A. Komende zaterdag speelt men in het bekertoernooi een uitwedstrijd bij Berkum in Zwolle. Een week later gaat men in competitieverband op bezoek bij BOL in het Noord-Hollandse Broek op Langedijk.