NUNSPEET - VV Nunspeet heeft zaterdag een ruime, maar wel zeer geflatteerde nederlaag gelden tegen VV Bennekom. De ploeg van Lucas Hoekman gaf de gasten in de eerste helft uitstekend partij, kreeg kansen, maar zag de wedstrijd na de rust in een paar minuten verloren gaan.

Zeker voor de rust hadden de geel-blauwen ook zomaar met 2-0 voorsprong kunnen staan. Emiel Goud (2x), Dani Schmitz, Marnix Tissingh en Vincent Huisman kregen daar wel degelijk de mogelijkheden voor.

Binnen vijf minuten na de rust was het beeld geheel anders toen eerst Roy de Graaf scoorde namens de gasten die vervolgens ook nog een strafschop kregen na ongelukking hands van Tissingh. Just Berend bleek koelbloedig vanaf elf meter. Aangezien Nunspeet vol op de aanval ging ontstond er ruimte en hiervan profiteerden de gasten in de slotfase nog tweemaal en werd keeper Niebeek geklopt door treffers van Scharrenburg en Beukhof.