KAMPEN - VV Nunspeet heeft een punt overgehouden aan het uitduel bij DOS Kampen al moest het daar wel eerst een 2-0 achterstand voor ongedaan maken.

Het was voormalig Nunspeet-spits Vincent Huisman die na een kwartier de score opende voor de thuisploeg en tien minuten later had keeper Niebeek geen antwoord op een geweldige vrije trap van Nick Hendriks. Nunspeet leek wakker geschud en deed snel iets terug toen Andrew Galea een vrije trap van Max Jansen op waarde wist te schatten.

In de 73e minuut kwam Nunspeet met hetzelfde recept op 2-2. Opnieuw was het Jansen die de bal voorgaf en Galea die koppend wist af te ronden: 2-2.

Nunspeet sluit komende zaterdag de eerste helft van de competitie af met een thuiswedstrijd tegen FC Horst