NUNSPEET - Na vier nederlagen op rij heeft VV Nunspeet met het oog op de nacompetitie het moraal toch weer wat opgekrikt. De geel-blauwen wonnen op De Wiltsangh met 4-0 van HBOK.

De thuisploeg besliste het duel in de laatste tien minuten voor rust. Lars ten Dolle kopte na een corner bij de eerste paal de openingstreffer binnen en binnen vijf minuten daarna schoten Jonathan van 't Hof en Emiel Goud de Nunspeters naar een comfortabele voorsprong.

Na een uur spelen bepaalde Melle van der Woude met een diagonaal schot de eindstand op 4-0. VV Nunspeet moet om zich in de eerste klasse te handhaven in de nacompetitie eerst afrekenen met tweedeklasser Zwaluwen '30. Beide ploegen treffen elkaar komende zaterdag in Hoorn.