ZUNDERDORP - VV Nunspeet heeft bij de hervatting van de competitie twee dure punten laten liggen op bezoek bij het laaggeklasseerde HBOK. In Zunderdorp gaf de ploeg van trainer Lucas Hoekman een zeker lijkende voorsprong uit handen om met 2-2 gelijk te spelen.

VV Nunspeet begon sterk bij HBOK (Het Begon Op Klompen), had het meeste balbezit en drong de thuisploeg terug op eigen helft zonder tot al teveel grote kansen te komen. Toch werd het veldoverwicht beloond toen Jonathan van 't Hof kort voor rust keeper Joey Potveer verraste met een bekeken lob.

Na de rust kwam de thuisploeg veel beter voor de dag, maar toch leken de geel-blauwen het duel zo'n twintig minuten voor tijd te beslissen toen Dominique van de Grift de 0-2 liet aantekenen. Trainer Juan Fernandez Coto van de thuisploeg greep in en bracht de gepasseerde Bilal El Aamrani. Dat bleek een gouden greep want de invaller zorgde in de slotfase met twee doelpunten voor een puntendeling.

VV Nunspeet staat na twaalf wedstrijden op een achtste plaats in de 1e Klasse A en speelt komende zaterdag 28 januari thuis tegen koploper SV Montfoort '19 (14.45 uur)