APELDOORN - VV Nunspeet is zaterdag tegen de eerste nederlaag van het seizoen opgelopen. Op bezoek bij CSV Apeldoorn ging de ploeg van trainer Lucas Hoekman met 4-2 onderuit.

De nederlaag voor de Nunspeters kwam na de rust tot stand want bij rust stonden de geel-blauwen nog met 0-1 voor nadat Vincent Huisman, op aangeven van Dani Schmitz, in de twaalfde minuut de score had geopend. Kort voor rust had Schmitz zelf een tweede Nunspeetse treffer op zijn schoen, maar keeper Bredewolt wist met de voet te keren. Aan de andere kant moest ook Nunspeet-keeper Niebeek zich laten gelden om de gelijkmaker te voorkomen.

Die gelijkmaker viel na de rust alsnog toen trainer Jan Kromkamp twee wissels had ingebracht bij de thuisploeg. Laurence van der Enk zorgde op aangeven van Lars Huber de 1-1 en Nunspeet was nauwelijks van de schrik bekomen of Van der Enk maakte drie minuten later ook de 2-1. In de 73e minuut liep CSV Apeldoorn vervolgens verder uit via een benutte strafschop van Huber. In de blessuretijd wist ook Marnix Tissingh uit een strafschop te scoren, maar gelijk vanaf de aftrap gooide Nigel Michels de wedstrijd helemaal in het slot: 4-2.