NUNSPEET - VV Nunspeet heeft een kans om aansluiting met de top te vinden laten liggen door in het uitduel bij SVI met het kleinst mogelijke verschil onderuit te gaan.

De ploeg van Lucas Hoekman had het in Zwolle lastig in een rommelig en soms stevig duel.De scheidsrechter gaf een handvol gele kaarten en deelde twee keer rood uit. In de blessuretijd van de eerste helft zag Dominique van der Grift rood na een handgemeen in het strafschoppgebied. Halverwege de tweede helft kwam ook SVI met tien man te staan.

Daarvoor hield keeper Jardi Niebeek Nunspeet op de been met enkele puike reddingen. In de tweede helft kreeg Melle van der woude de grootste kans voor de gasten, maar mikte naast. Via Twan Zuidemeer sloeg de thuisploeg in de slotminuut alsnog toe: 1-0.