ZUIDWOLDE - VV Nunspeet heeft opnieuw een uitwedstrijd verloren. Op bezoek bij ZZVV in Zuidwolde ging de ploeg van trainer Werner Pluim met 3-2 onderuit.

Kansen kregen de geel-blauwen genoeg, maar waar het vizier bij Nunspeet niet op scherp stond was dat bij Paul Bos van ZZVV wel het geval. Met een loepzuivere hattrick zette hij de thuisploeg al op een comfortabele 3-0 voorsprong, al deed Dean van Ooijen met een fraaie goal kort voor rust iets terug.

Ook na de rust waren er voldoende kansen op de aansluiting, maar jongeling Tariku de Visser mikte op de paal. Nog groter was de kans voor Marnix Tissingh die echter een strafschop wist te missen. Kort voor tijd maakte Jonathan van 't Hof alsnog de 3-2, maar omdat opnieuw paal en lat in de weg stonden kwam men niet dichterbij.

Komend weekend is VV Nunspeet vrij. Op 28 oktober ontvangt men op De Wiltsangh Hatto Heim.