NUNSPEET - Degradant VV Nunspeet heeft zijn draai nog niet gevonden in de tweede klasse. In de thuiswedstrijd tegen Hatto Heim kwam de ploeg tweemaal terug van een achterstand, om in een doelpuntrijk duel met 3-3 gelijk te spelen.

Vooral de wijze waarop de geel-blauwen de doelpunten tegen krijgen zal trainer Pluim zorgen baren. Zaterdag keek men op De Wiltsangh binnen een half uur tegen een 0-2 achterstand aan, al wist Asche Visscher die marge kort voor rust te verkleinen.

Na de pauze gaf de thuisploeg volle druk naar voren en dat leverde een verdiende gelijkmaker op van invaller Dean van Ooijen. Terwijl Nunspeet kansen kreeg op meer was het echter Hatto Heim dat tien minuten voor tijd de 2-3 liet aantekenen. Dankzij een andere invaller, Reyer Roelofsen, wist Nunspeet in de slotminuut toch nog een punt uit het vuur te slepen.

Met vier punten uit vier wedstrijden gaat VV Nunspeet komende zatedag op bezoek bij het laaggeklasseerde SV Epe.