ZWOLLE - VV Nunspeet is in de eerste knock-outronde van de KNVB-beker voor amateurs uitgeschakeld. De geel-blauwen gingen afgelopen zaterdag met 3-1 onderuit bij vierde-divisionist VV Berkum in Zwolle.

In de eerste helft hield Nunspeet nog stand al kwam het wel goed weg aangezien de thuisploeg zowel paal als lat raakte.

Direct na de rust wist Nijboer namens de thuisploeg toch de score te openen. In de 79e minuut kwam VV Nunspeet terug toen een vrije trap van Max Jansen tegen de touwen werd gekopt door Dominique van de Grift. De gelijke stand bleef niet lang staan want vier minuten later scoorde Rojer voor Berkum en in de slotminuut kopte Dam raak na een corner.

Komende zaterdag gaat VV Nunspeet in competieverband op bezoek bij BOL in Broek op Langedijk.