NUNSPEET - VV Nunspeet heeft de knappe zege van vorige week op BOL (0-2) een goed vervolg gegeven. Zaterdag won de ploeg van trainer Lucas Hoekman in eigen huis met 2-1 van NSC Nijkerk.

Al in de eerste minuut kwamen de gasten uit Nijkerk op voorsprong toen Corné Parol de bal met een lob over keeper Niebeek heen schoot. Nunspeet herstelde zich snel en binnen vijf minuten was het gelijk. Na een voorzet vanaf rechts mikte Melle van der Woude op de paal, maar Maikel van der wijk was alert en schoot de rbound binnen.

In een verder weinig enerverende wedstrijd viel de beslissing vijf minuten voor tijd. Na een verre ingooi kon Van der Wijk doorkoppen en dook Emiel Goud vrij voor het Nijkerkse doel op om de 2-1 binnen te schieten.

Met negen punten uit zes wedstrijden klimt VV Nunspeet naar de achtste plaats in 1A. Komende zaterdag gaat de Hoekman-equipe op bezoek bij Olympia in Gouda.