NUNSPEET - VV Nunspeet heeft een ruime zege behaald op DOS kampen. Op De Wiltsangh werd het 4-1 voor de ploeg van trainer Lucas Hoekman.

Vanaf het eerste fluitsignaal domineerden de geel-blauwen en halverwege de eerste helft kwam men op voorsprong door Lars ten Dolle na goed terugleggen van Andrew Galea. Een kwartier later werd de score verdubbeld door Dominique van der Grift die koppend scoorde uit een voorzet van Enes Keklikoglu.

De thuisploeg ging na de rust door en na een uur spelen liet Dani Schmitz, op aangeven van Vincent Huisman, de 3-0 aantekenen. Huisman werd daarna vervangen door Patrick Pluim die daarmee zijn 250e wedstrijd in het geel-blauw speelde. De block mocht namens de gasten de eer redden, maar het slotakkoord was voor Jonathan van 't Hof die de einstand op 4-1 bracht.