GOUDA - VV Nunspeet is voor de derde week op rij ongeslagen gebleven al had het in de uitwedstrijd bij Olympia in Gouda op meer gehoopt dan het puntje dat men nu overhield. De ploeg van trainer Lucas Hoekman speelde met 1-1 gelijk.

De geel-blauwen liepen al in de 9e minuut een achterstand op toen Lion van de Velde, na een voorzet vanaf rechts, vogelvrij stond en de bal achter keeper Niebeek kon schieten. Kort voor rust kwam Nunspeet op gelijke hoogte toen de mee opgekomen verdediger Andrew galea een vrije trap van Dani Schmitz op waarde wist te schatten en de 1-1 binnen tikte.

Bij die stand bleef het ook al kregen de gasten in de matige tweede helft wel kansen via ondermeer Goud en Van der Woude.

VV Nunspeet, dat nu achtste staat met tien punten uit zeven duels ontvangt komende zaterdag VV Monnickendam.