NUNSPEET - De gemeente Nunspeet vindt het belangrijk om mantelzorgers te waarderen voor en te erkennen in de zorg die zij bieden aan hun naaste.

Want mantelzorgers zorgen intensief (meer dan 8 uur per week) en langdurig (langer dan 3 maanden) voor hun naaste. Daarom biedt de gemeente Nunspeet elk jaar rond de Dag van de Mantelzorg op 10 november een mantelzorgwaardering aan. Deze bestaat uit cadeaubonnen van 5 maal €10,-- te besteden bij aangesloten lokale ondernemers in de gemeente.

Mantelzorgers die ingeschreven staan bij Steunpunt Mantelzorg krijgen de mantelzorgwaardering per post thuisgestuurd. Bent u als mantelzorger nog niet ingeschreven bij het Steunpunt en wilt u wél in aanmerking komen voor de waardering? Meldt u zichzelf dan vóór 10 november 2022 aan bij Steunpunt Mantelzorg. Per mail: info@mantelzorg-nunspeet.nl of telefonisch, (0341) 25 72 42.

NB. Uw gegevens uit de keukentafelgesprekken bij de Gemeente of vanuit de Sociale Verzekeringsbank (SVB) of vanuit de zorginstelling waarin uw naaste mogelijk verblijft, worden vanwege privacyoverwegingen niet automatisch doorgegeven aan Steunpunt Mantelzorg.