NUNSPEET - Alle inwoners van de gemeente Nunspeet kunnen gratis zelftestenophalen op vier locaties verdeeld over de kernen Elspeet, Hulshorst, Nunspeet en Vierhouten.

Er is geen afspraak nodig. Inwoners kunnen tijdens de openingstijden van de verschillende locaties gewoon binnenlopen en voor iedereen in het gezin maximaal vijf zelftesten en mondkapjes meenemen. De zelftesten en mondkapjes zijn beschikbaar gesteld door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Dertig gemeenten – waaronder Nunspeet – zijn geselecteerd voor een wijkgerichte aanpak op basis van o.a. een lage vaccinatiegraad en het hoge aantal besmettingen.

Ophaallocaties

Inwoners van de gemeente Nunspeet kunnen op de volgende locaties tijdens openingstijden binnenlopen om zelftesten mee te nemen: Kulturhus in Elspeet, Dorpshuis De Wieken in Hulshorst, het gemeentehuis in Nunspeet en Dorpshuis Horsterhoek in Vierhouten.

  • Kulturhus Elspeet: op werkdagen tussen 8.00-17.00 uur
  • Dorpshuis De Wieken Hulshorst: op dinsdag tussen 9.30-20.00 uur, op woensdag en donderdag tussen 14.00-20.00 uur en op zaterdag tussen 14.00-17.00 uur
  • Gemeentehuis Nunspeet: op werkdagen tussen 8.30-16.30 uur (op donderdag tot 20.00 uur)
  • Dorpshuis Horsterhoek Vierhouten: dagelijks tussen 7.00-21.00 uur