NUNSPEET - De gemeente Nunspeet heeft aannemersbedrijf Van Gelder B.V. uit Elburg opdracht gegeven voor het groot onderhoud aan diverse wegen in de gemeente.


De asfalteringswerkzaamheden vinden plaats op de volgende wegen:

  • Woensdag 7 juli: Galvaniweg - Hullerweg (deel tussen de Waterweg en Hullerweg 137).
  • Donderdag 8 juli: Harderwijkerweg (deel tussen rotonde Nijverheidsweg en rotonde Kienschulpenweg).

Planning

Dinsdag 6 juli 2021 vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats aan de Galvaniweg, Hullerweg en de Harderwijkerweg. De werkzaamheden worden alleen ’s avonds en ’s nachts uitgevoerd. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bereikbaarheid en omleiding

De Harderwijkerweg, de Galvaniweg en de Hullerweg worden gedurende de periode van uitvoering afgesloten voor het verkeer van 18.00 uur tot 06.00 uur. De fietspaden blijven toegankelijk voor fietsverkeer en bestemmingsverkeer. Aanwonenden worden hierover geïnformeerd. Er wordt een omleidingsroute ingesteld en het verkeer wordt ter plekke begeleid door verkeersregelaars. Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enige overlast veroorzaken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Vragen

Voor vragen of opmerkingen over de uitvoering en de planning van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met het team Openbare Ruimte, via telefoonnummer (0341) 25 99 11.