HULSHORST - Op woensdag 6 september 2023 is er van 18.30 tot 20.30 uur een inloopavond in de kantine van VV Hulshorst, Brandsweg 3 over een multifunctioneel sportpark in Hulshorst.


De gemeente Nunspeet en PLANN ingenieurs zijn benieuwd hoe inwoners en geïnteresseerden aankijken tegen de eventuele ontwikkeling van het sportpark. Tijdens de avond lichten deze partijen het masterplan en de schetsontwerpen toe.
De gemeente onderzoekt momenteel welke mogelijkheden er zijn voor de realisatie van een multifunctioneel sportpark. Centraal in de ontwikkeling van sportpark Hulshorst staat een uitbreiding van de voetbalvereniging van drie naar vier voetbalvelden. Daarnaast biedt een mogelijk multifunctioneel sportpark ook kansen voor (aangrenzende) sportverenigingen. PLANN ingenieurs werkt aan een masterplan met meerdere scenario’s.

Inloopavond

Het doel van de inloopavond is om te inventariseren hoe omwonenden en geïnteresseerden tegen de ontwikkeling van een multifunctioneel sportpark aankijken en welke kansen zij zien voor dit sportpark. Door dit in een vroeg stadium in beeld te brengen, kan dit meegenomen worden in de verdere vormgeving en besluitvorming van dit sportpark. Aanmelden voor de inloopavond is niet nodig.

Sportverenigingen

Met de sportverenigingen uit Hulshorst wordt intensief gesproken over een mogelijk multifunctioneel sportpark. Leden van sportverenigingen kunnen hun wensen en ideeën doorgeven aan het bestuur van de betreffende vereniging.

Meer informatie

Geïnteresseerden die op 6 september verhinderd zijn of vragen hebben, kunnen contact opnemen met de heer E. Goutbeek van de gemeente Nunspeet via e.goutbeek@nunspeet.nl.