NUNSPEET - De gemeente Nunspeet zoekt bedrijven die een rotonde in de gemeente willen sponsoren. Voor bedrijven een mooie gelegenheid om reclame te plaatsen op de rotonde.


De gemeente hoeft op haar beurt minder uit te geven aan onderhoudskosten. Het gaat om de rotondes:

  • Elburgerweg-Laan-Molenweg (ter hoogte van Seewende)
  • F.A. Molijnlaan-Eperweg

Bedrijven sluiten een vijfjarige overeenkomst waarbij ze de mogelijkheid krijgen om de rotonde naar eigen (groen)ontwerp in te richten met o.a. vaste planten, struiken, sierheesters, siergrassen, bloembollen, etc. gemeente streeft naar veel kleurgebruik en biodiversiteit in de openbare ruimte. Evt. bouwwerken of objecten zijn in overleg ook mogelijk. Hiervoor kan een aanvullende omgevingsvergunning worden aangevraagd (bijvoorbeeld bij een afwijking van het bestemmingsplan). Daarnaast spelen aspecten als veiligheid, beeldkwaliteit, diversiteit een belangrijke rol.

De gemeente Nunspeet heeft 16 (sponsor)rotondes in eigendom/beheer. Heeft u belangstelling voor een sponsorovereenkomst? Neem dan voor 1 maart 2022 contact op met de heer R. van den Hoorn (Team Openbare Ruimte) via (0341) 25 99 11 of stuur een e-mail naar r.van.den.hoorn@nunspeet.nl.