NUNSPEET - Op zaterdag 2 september 2023 zijn inwoners en andere belangstellenden tussen 13.30 en 16.00 uur van harte welkom in en rondom Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh.

Op 23 maart dit jaar is de accommodatie in gebruik genomen door Sportbedrijf Nunspeet. De parkeerplaatsen en het ontmoetingsplein zijn inmiddels aangelegd en in het najaar wordt de beplanting aangebracht. Nu het nieuwe sportseizoen van start gaat, opent De Wiltsangh haar deuren voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. Diverse sportverenigingen organiseren activiteiten en ´s middags is de entree voor het recreatief zwemmen 5 euro per persoon inclusief een ijsje.

Open huis

De energieneutrale, multifunctionele accommodatie met zwembad, sport- en turnhal is die middag door iedereen te bezoeken. Je kunt vrij rondlopen en uiteraard zijn medewerkers van het Sportbedrijf aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Er is koffie, thee en wat lekkers. Nunspeet Beweegt organiseert diverse activiteiten rondom de het gebouw.

Clinics en activiteiten

Sportpark De Wiltsangh is een open sportpark en iedereen is welkom om de wedstrijden op de diverse velden te komen bekijken. De (beker)competitie voor de voetbal gaat van start bij vv Nunspeet en de Mixed Hockey Club houdt een openingstoernooi. Bij F.C.C. De Volharding heb je de mogelijkheid om te zien wat BMX is en kun je de nieuwe fietscrossbaan bekijken.

Bij tennisvereniging NTC De Wiltsangh zijn (vanaf 14.00 uur) jeugdactiviteiten op het tennispark en zijn leden van de club aanwezig die bezoekers ontvangen en rondleiden.

Op de velden van KV Hellas kun je korfballen en badmintonvereniging BC Hellas verzorgt een clinic in de sporthal.

In het zwembad organiseert de Zwem- en Poloclub leuke activiteiten voor de jeugd. Het Sportbedrijf Nunspeet verzorgt een les Aquabootcamp. Iedereen is van harte welkom.