Onbewolkt12.6 ℃

Racesquare Zwolle B.V. in Zwolle

Racesquare Zwolle B.V.


Formule 1 race experience

Bij Racesquare Zwolle simuleren we een Formule 1 race na in onze high end F1 simulatoren. De simulatoren zijn samengesteld met de beste techniek, om de F1 experience volledig over te brengen. Tijdens de race experience rijden we een volledig formule 1 weekend! Je start met training om de baan te leren kennen. Daarna probeer je tijdens de kwalificatie de snelste tijd neer te zetten en ten slotte laat je aan iedereen zien hoe snel je bent in de race. Misschien zelfs wel P1?

Of je nu alleen of samen F1 komt racen in Zwolle, een stoel reserveert of een hele race square; je eigen volledige grid. Het is allemaal mogelijk bij Racesquare Zwolle: de beste F1 simulator experience van Zwolle.

Op eigen niveau

Bij Racesquare Zwolle houden we met iedereen rekening. Afhankelijk van jullie niveau kun je besluiten welke soort race jullie gaan rijden. Zo hebben we de soft race voor de beginners, de medium race voor de regulars en hard voor de echte professionals. De verschillende stijlen zijn verschillend in niveau maar ook in opbouw. Zo kun je bij medium en hard niet alleen in zonnig weer, maar ook in de regen rijden. Echt Hollands! Liever niet zelf ook nog schakelen? Dat kan geregeld worden!

Racesquare Zwolle

De A28 zal een kabbelend beekje zijn als je hier eenmaal in een simulator jouw Formule 1-skills hebt laten zien. Racesquare Zwolle is méér dan een racevenue. Het is dé plek in de regio waar coureurs tot leven komen. Ben jij klaar voor dé Ultimate Race Experience van Zwolle?

Foto's van Racesquare Zwolle B.V.

Racesquare Zwolle B.V. image 1
Racesquare Zwolle B.V. image 2
Racesquare Zwolle B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Nunspeet:

Adres
Stadionplein 3
8025 CP  Zwolle
Telefoon
085 130 4336
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Racesquare Zwolle B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map